Traduccions Tarragona

Agència de Traduccions a Tarragona. Part de Traduccions Idiomàtic, amb les garanties de qualitat i l'experiència de més de 25 anys.


Oferim serveis de traduccions tècniques, traduccions jurades i oficials amb destinació a l'estat espanyol i a la resta del món. Traduccions jurídiques, traduccions comercials, en totes les llengües i a totes les llengües

També oferim un servei d'interpretacions simultànies, interpretacions d’enllaç i interpretacions  consecutives; 

Servei de revisions; servei de localització internacional; servei de transcripció de documents audiovisuals; servei de traducció de pàgines web; servei de  correcció de galerades i correccions d’estil.


Els nostres traductors són nadius, experimentats i especialitzats en tota mena de temes d'acord amb la ISO 17100. Fem que les barreres lingüístiques no siguin un problema a l'hora de comunicar i vendre la seva empresa en el món.

Amb més de 25 anys d’experiència acumulada en el sector, combinem joventut amb experiència, tecnologia amb humanitat. 

traductor tarragona
traduccions tarragona
tarraco traduccions

Algunes de les ciutats de la península on oferim els nostres serveis són Tarragona, Lleida,  BarcelonaGirona, Figueres, Blanes,  Madrid, València, Màlaga, Còrdova, Granada, Sevilla, Saragossa, Múrcia, Palma de Mallorca, Bilbao, Alacant i tenim presència internacional als Estats Units d'Amèrica, al Regne Unit, a BrasilAustràlia i Alemània.